Kurumsal İletişim Direktörlüğü

İlke ve Prensipler

Çalışma İlkeleri

a) Ulusal ve yerel basına gönderilecek her türlü duyuru, bilgi, davet en az 15 gün öncesinde Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne bildirilmelidir.

b) Rektörlük Makamı haricindeki birim etkinliklerinin (konferans, kongre, sempozyum, çalıştay, söyleşi vb.) davetiye dağıtımı ilgili birim tarafından gerçekleştirilecektir.

c) Üniversitemiz birimleri, yapılması Rektörlük Makamınca uygun görülen etkinlikler için tasarlanmasını istedikleri afiş, broşür, davetiye, teşekkür belgesi vb. çalışmaların içeriklerini en az 7 gün, katalog ve broşür tasarımları için ise en az 30 gün önce taleplerini Direktörlüğe ulaştırmalıdır.

ç) Üniversitemiz birimleri gerçekleştirecekleri etkinlikler için en az 15 gün önce etkinlikle ilgili bilgi vermek kaydıyla Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nden sunucu talebinde bulunabilir.

d) Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin tüm talepleri, sorumlu öğretim üyeleri aracılığıyla ve yazılı olarak direktörlüğe bildirilmelidir.

e) Üniversitemiz logosunda kullanılan renklerin kodlarını içeren kurumsal kimlik kılavuzu web sayfamızda yer almakta olup Üniversitemiz logosunun doğru kullanılması için gerekli dikkat ve özen gösterilmelidir. Gerekli dikkat ve özenin gösterilmemesinden Direktörlük sorumlu tutulamaz.

f) Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nün renkli, siyah-beyaz fotokopi veya baskı taleplerini karşılama yükümlülüğü bulunmamaktadır.

g) Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nün, direktörlüğe ait bilgisayar, projeksiyon cihazı, ses sistemi, video- kamera, fotoğraf makinesi gibi demirbaş eşyaları kullanma taleplerini karşılama yükümlülüğü bulunmamaktadır.

ğ) Üniversite personelinin birinci dereceden akrabalarının vefat haberleri veya çocuklarının doğum haberleri, ilgili birim İletişim Temsilcisi tarafından direktörlüğe bildirilmelidir.

h) Üniversite personeli e-gazetede veya medyada yer almasını istediği etkinlik veya bireysel başarıları (proje kabulü, ulusal/uluslararası kongrelerde sunum, yerel yönetimler ile iş birliği vb.) ilgili birim İletişim Temsilcisi tarafından direktörlüğe bildirilmelidir. 

ı) Birimlerin prodüksiyon gerektiren etkinlik/organizasyon talepleri en az 30 gün önce direktörlüğe bildirilmelidir.

Menüyü Kapat